HOST/GASTHEER


Wanted: HOST / GASTHEER bij het leukste familiebedrijf van Amsterdam (m/v)

Heb jij ogen in je achterhoofd? Ben je goudeerlijk, sociaal en lijkt het je leuk om opgenomen te worden in één van de bekendste familiebedrijven van Amsterdam? Dan is deze vacature echt iets voor jou. The Bulldog coffeeshop aan de Singel en aan het Leidseplein zijn op zoek naar een host!

JOUW WERKZAAMHEDEN
Als host ben je verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst aan de deur en een kritische check bij het verlenen van toegang aan onze gasten.

OVER THE BULLDOG
Wie Amsterdam zegt, zegt de grachtengordels, de Wallen en natuurlijk de coffeeshops! Met The Bulldog als een icoon uit de binnenstad van Amsterdam. In de afgelopen 40 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal merk met niet alleen coffeeshops, maar ook horecagelegenheden, souvenirshops en hotels. Het merk is keihard aan het groeien met de verkoop van onder andere smokersartikelen, souvenirs, gadgets, kleding en cannabiszaden. En dit is pas het begin!

OVER JOUW WERKPLEK
Je gaat werken in de gezelligste huiskamer van Amsterdam. The Bulldog is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Je komt terecht in een team van zestien collega’s. Keiharde werkers, net als jij, maar ze vinden plezier net zo belangrijk. Je wordt dus echt opgenomen in
The Bulldog familie!

WAT WIJ BIEDEN:

  • Een fijne, informele werksfeer in een enthousiast team;
  • Leuke teamactiviteiten en The Bulldog-feesten;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring en leeftijd);
  • Heel gezellige collega’s.

WAT WIJ ZOEKEN:

  • Je bent parttime (24 uur) beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je bent gezellig, enthousiast en sociaal;
  • Heb je een opleiding en/of ervaring in de beveiliging? Dan heb je een streepje voorop de rest.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan direct via jobs@leidsepleinbeheer.nl of maak gebruik van het te downloaden application form op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met CV. Wij kijken uit naar jouw reactie!

How to contact us?


The Bulldog Head Office
Leidseplein Beheer BV

Kabelweg 86
1014 BC Amsterdam
The Netherlands

Postbus 20669
1001 NR Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)20 624 82 48
jobs@leidsepleinbeheer.nl